Technische Onderhoudsdienst

De TOD van ECT is dé koploper als het gaat om het kennen en implementeren van nieuwe ontwikkelingen binnen de technische onderhoudsdienst. Denk hierbij aan elektrificatie, energietransities, mondiale ontwikkelingen en technische modificaties. 

Daarnaast werken onze professionals van de TOD met groot en krachtig materiaal en zijn ze verantwoordelijk voor het onderhoud van alle equipment, voertuigen, gebouwen en infrastructuur op de Delta Terminal en de Euromax Terminal. Met een team van ongeveer 260 enthousiaste mensen, bestaande uit monteurs, technisch specialisten, maintenance engineers, administratieve krachten, supervisors en procescoördinatoren, werken we hard om ervoor te zorgen dat alles soepel blijft draaien.

Wij werken in de dag-/avonddienst (C-dienst) en in de volcontinu dienst (E-dienst). Binnen de TOD zijn verschillende disciplines te vinden, zoals Mechaniek, Elektrotechniek en Voertuigentechniek. Samen streven we naar een zo hoog mogelijke uptime van equipment en voertuigen, zodat de operatie ongestoord kan doen waar zij het beste in is: containers op- en overslaan.

Word jij onderdeel van onze eigen technische innovatie? Ontdek de diverse afdelingen binnen de TOD zoals: 

  • Voertuigen 
  • Kranen & Spreaders 
  • Logistiek
  • Bouwtechnische Onderhoudsdienst
  • Bedrijfsbureau
  • Management 

Ontdek onze waardevolle Equipment & Voertuigen!

Bij ECT hebben we een indrukwekkende verzameling equipment en voertuigen, waaronder ongeveer 350 automatisch gestuurde voertuigen (AGV's), ruim 200 automated stacking cranes (ASC's), ongeveer 50 kadekranen, en nog veel meer, zoals terminaltrekkers, straddle carriers, reach stackers en trailers. Met zoveel waardevol materieel is er altijd werk te doen, zowel gepland als ongepland onderhoud. Maar weet je wat het belangrijkste is? Jij, als onderhoudsmedewerker, bent de sleutel tot het soepel draaien van onze terminal, 24/7!

VACATURES TECHNISCHE DIENST