PERSOONLIJKE GROEI EN ONTWIKKELING: OPLEIDINGEN BINNEN ECT

Bij ECT heb je de touwtjes van je eigen groei en ontwikkeling in handen. We omarmen jouw ambitie en ondersteunen je met professionele begeleiding, waardoor er een naadloze afstemming ontstaat tussen de organisatiebehoeften en jouw loopbaanverlangens.

Je toekomst vormgeven is bij ECT meer dan een belofte; het is een kernwaarde. Ons uitgebreide opleidingsaanbod biedt een diverse reeks ontwikkelmogelijkheden:

  • Leer zonder grenzen: Profiteer van gratis online e-learning trainingen die zich richten op een breed scala aan onderwerpen, zodat je je kennis kunt verbreden en verdiepen.
     
  • Competentie-ontwikkeling: Neem deel aan ons trainingsprogramma dat gericht is op het versterken van jouw competenties en vaardigheden, waardoor je een waardevolle aanwinst wordt voor onze organisatie.
     
  • Meesterschap in je vak: Word een vakspecialist met begeleiding van ervaren professionals en vakdocenten. Jouw groei staat centraal.

Wij investeren in jouw ontwikkeling, ook financieel. Naast je reguliere salaris zetten wij maandelijks een bedrag ter grootte van één procent van je bruto schemamaandsalaris opzij in je Persoonlijk Budget. Dit budget is jouw eigen bron voor verschillende ontwikkelactiviteiten die jouw carrière vooruit helpen.

Bij ECT ben jij de stuurman van je eigen koers. Klaar om jouw talenten te laten groeien en je toekomst te vormen? Sluit je aan bij ECT en bouw samen met ons aan een succesvolle reis.

Ik merk dat ECT ook openstaat voor mijn ontwikkeling en dat ik mij ook verder kan ontwikkelen tot wat je maar wil eigenlijk binnen het bedrijf
Jamal
Operationeel Medewerker