ECT: SAMEN WERELDSPELER

Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT) behoort tot de leidende en meest geavanceerde containerterminal operators van Europa. ECT exploiteert in Rotterdam de ECT Delta terminal en de ECT Euromax terminal. Beide gelegen op de Maasvlakte, direct aan de Noordzee.

Vanaf het allereerste containerschip dat in 1966 Europa bezocht, dus al ruim 50 jaar, is ECT leidend in containeroverslag. Steeds vooruitkijkend en -denkend om voor haar klanten verdere groei mogelijk te maken. Zowel aan de zeezijde als aan de landkant, altijd met visie.

Waar anderen grenzen zagen, ging ECT over die grenzen heen en ontwikkelde de Maasvlakte tot hét centrum van de Europese containeroverslag. Nog steeds is het ECT’s ambitie continu voorop te lopen in nieuwe ontwikkelingen die de service en performance verder verbeteren. Alles met de klant centraal.

"The container changed the world. ECT continues to change the world of the container."

HUTCHISON PORTS

Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT) is een belangrijk onderdeel van Hutchison Ports, een dochteronderneming van het multinationale bedrijf CK Hutchison Holdings in Hong Kong. Met trots kunnen we zeggen dat Hutchison Ports 's werelds grootste investeerder, ontwikkelaar en operator van havens is. Momenteel zijn we actief in maar liefst 54 havens, verspreid over 25 landen in Azië, het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Amerika en Australië. Onze logistiek- en transportgerelateerde activiteiten strekken zich wereldwijd uit en omvatten cruiseterminals, luchthavens, distributiecentra, spoordiensten en scheepsreparatiefaciliteiten. In 2022 behandelde ons havennetwerk wereldwijd een indrukwekkend aantal van 84,8 miljoen TEU.

MANAGEMENT

LEO RUIJS
Chief Executive Officer
FRANÇOIS BELLO
Chief Operations Officer
WILGERT WILLEMS
Chief Financial Officer
NANCY VAN HEES
Chief Human Resources & Services Officer

ECT WERKT VEILIG

Bij ECT is veiligheid onze hoogste prioriteit. We zetten ons er elke dag voor in dat al onze medewerkers, inhuurkrachten, leveranciers en bezoekers veilig en gezond naar huis gaan. Op al onze ECT-locaties hanteren we strenge veiligheidsregels en hebben we speciale programma's om onze medewerkers bewust te maken van veiligheidsrisico's en -maatregelen. Handhaving van deze regels is vanzelfsprekend, want bij ECT staat veiligheid boven alles.

Bij ECT verlopen alle activiteiten op onze terminals volgens duidelijke en goed doordachte procedures. We houden regelmatig controles op ons materieel om ervoor te zorgen dat alles veilig verloopt. Wij geloven dat een veilige operatie bijdraagt aan het verbeteren van onze service en prestaties op de lange termijn.

WIL JE WETEN OF WIJ JOUW DROOMBAAN OPEN HEBBEN STAAN?

Bekijk hier onze openstaande vacatures