WERKEN BIJ ECT: ONZE ARBEIDSVOORWAARDEN

Goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers vormen de belangrijkste schakel bij ECT. Zij maken het verschil in service en performance richting klant. Bij ECT bieden we een scala aan aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waarmee we onze medewerkers belonen en stimuleren. Als wereldspeler in de logistieke sector begrijpen we het belang van een goed salaris en aanvullende voordelen. Daarom krijg je als ECT medewerker altijd een salaris dat jouw functie, ervaring en prestaties op waarde weet te schatten. Daarnaast ontvang je:

 • Vakantiegeld: Naast je salaris krijg je jaarlijks 1,3 keer het bruto basismaandsalaris in de maand april uitbetaald.
   
 • Pensioen met kleine eigen bijdrage: Vanaf de eerste dag bouw je bij ECT een goed pensioen op, waarbij je zelf een kleine eigen bijdrage van 5,5% levert voor een stabiele toekomst.

 

Vrije tijd en uren

Waar hard wordt gewerkt, moet ook ruimte zijn voor ontspanning. Daarom: 

Krijg jij een rooster dat aansluit bij jouw wensen en functie zodat jij je talenten volledig kunt benutten

 • Heb je vakantiedagen en ADV-dagen naar rato om ervoor te zorgen dat er ook genoeg ruimte is voor persoonlijke tijd en ontspanning.

WELZIJN EN ONTWIKKELING

Als onze medewerkers gelukkig zijn, zijn wij dat ook. Daarom bieden we jou graag alle mogelijkheden om zo comfortabel en gezond mogelijk te kunnen werken. Concreet bieden wij daarom:

 • Thuiswerkbeleid: Bij ECT geloven we in een goede werk-/priv√©balans. Daarom bieden we mogelijkheden om thuis te werken en je eigen thuiswerkplek in te richten indien je functie dit toelaat.
 • Persoonlijk Budget: ECT spaart maandelijks 1% van je maandsalaris, dat je kunt inzetten voor je eigen ontwikkel- en vitaliteitsdoeleinde, zodat je voor nu en in de toekomst optimaal kunt presteren.
 • Collectieve zorgverzekering: We zorgen goed voor onze medewerkers en bieden een collectieve zorgverzekering aan met een aanvullend pakket, met een aanvullende vergoeding door ECT.
 • Personeelsvoorziening pakket: Naast de zorgverzekering profiteer je van ons personeelsvoorziening pakket, waarin je korting krijgt op verzekeringen en andere extra's.

VERVOER EN TRANSPORT

Van- en naar je werk reizen moet geen extra obstakel vormen. Daarom kun je bij ECT gebruikmaken van verschillende opties:

 • Leaseauto (bij sommige functies): Voor bepaalde functies stellen we een leaseauto ter beschikking, zodat je comfortabel naar je werk en afspraken kunt reizen.
   
 • Gratis busvervoer of reiskostenregeling: Iedereen kan gebruikmaken van gratis busvervoer naar het werk, of we bieden een reiskostenregeling aan als dat beter past bij je situatie.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij met plezier naar je werk gaat. Met onze arbeidsvoorwaarden en stimulerende werkomgeving bieden we jou de mogelijkheid om je carrière naar nieuwe hoogten te brengen. Solliciteer nu en maak deel uit van de dynamische en internationale wereld van ECT!

Bekijk onze openstaande vacatures