WERK MEE AAN TECHNOLOGISCHE VERNIEUWING ALS ICT EXPERT!

Bij Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT) wacht je een unieke kans om je ICT-talenten te benutten en jezelf te ontwikkelen binnen een geavanceerde omgeving.

Onze terminals behoren tot de meest geavanceerde containerterminal operators van Europa. Hier kun je jezelf omringen met de nieuwste technologieën en je passie voor ICT volledig tot uiting laten komen. Onze operatie is grotendeels geautomatiseerd en gerobotiseerd, een waar technologisch paradijs waar jouw skills en expertise van cruciaal belang zijn.

Als onderdeel van onze dynamische ICT-afdeling, bestaande uit meer dan 50 gepassioneerde professionals, zul je een essentiële rol spelen in het onderhouden en optimaliseren van processen, applicaties en equipment.

ONTDEK ONZE ICT-AFDELINGEN:

Afdeling Application Services

  • AS-Administration
  • AS-Connectivity
  • AS-Terminal Operating Systems

Afdeling Infrastructure

  • Windows
  • UDV
  • Netwerk Control

Afdeling Service Desk

WAT KUN JE VERWACHTEN ALS ICT'ER BIJ ECT?

Je zult werken met indrukwekkende aantallen, zoals 1000 servers, 8000 componenten (switches, routers, access points, etc.), 900 databases en 40.000 km glasvezel. Wil je naast het werken achter je computer ook fysiek aan de slag? Onze medewerkers van de afdeling Infrastructure vervangen en repareren ook hardware!

Wil jij deel uitmaken van ons innovatieve team en bijdragen aan de voortdurende prestaties van onze geautomatiseerde terminals? Solliciteer vandaag!

Openstaande IT vacatures