JOUW BIJDRAGE AAN SUCCES: WORD LID VAN ONS BUSINESS SUPPORT TEAM!

Ons Business Support team vormt de ondersteuning van de hele operatie en bevat verschillende afdelingen zoals HR, legal, claims en inkoop. Samen zorgen we ervoor dat al onze collega's, klanten en partners de persoonlijke aandacht en oplossingen krijgen die ze nodig hebben. Als de onmisbare steunpilaar van alle andere afdelingen werken we samen aan het verwezenlijken van prachtige resultaten.

EEN WERELD VOL KANSEN BIJ FINANCE

Op onze financiële afdeling is geen dag hetzelfde. Hier ben jij de expert die diverse taken moeiteloos coördineert. Je adviseert en ondersteunt het management bij het financieel onderbouwen en realiseren van strategische doelstellingen. Je draagt ook bij aan de implementatie en succesvolle uitvoering ervan.

Daarnaast is het speuren naar verbeteringsmogelijkheden in financiële processen een van jouw dagelijkse uitdagingen. Samen met stakeholders werk je nauw samen en beleef je boeiende sparringssessies om de allerbeste resultaten te behalen. Zo duik je écht in de diepte en til je onze financiële wereld naar nieuwe hoogten!

VERBIND MENSEN EN KANSEN: VERSTERK ONZE HR-AFDELING

Op onze HR afdeling ben jij de onmisbare schakel die naast alle medewerkers van ECT staat. Jij heet nieuwe talenten welkom aan het begin van hun carrière en begeleidt hen gedurende deze weg. Van het voeren van boeiende sollicitatiegesprekken tot het opstellen van contracten, en van het bieden van advies en ondersteuning tot het faciliteren van doorgroeimogelijkheden: jij zorgt ervoor dat iedereen, van elk niveau binnen de organisatie, kan rekenen op een plezierige en veilige werkplek.

Word de stuwende kracht achter talentontwikkeling en een positieve werkcultuur! Sluit je aan bij ons HR-team en maak deel uit van het succesverhaal van ECT. Solliciteer vandaag en bouw samen met ons aan een stimulerende en inclusieve werkomgeving!

SAMEN BOUWEN AAN ONS MERK BIJ COMMUNICATIE & SALES

Bouw samen met je collega's aan het merk van ECT. Als Communicatie professional draag je actief bij aan zowel de interne- als externe merkidentiteit van ECT. Daarnaast breng je ECT onder de aandacht en bouw je relaties op met onze klanten. 

Als Sales expert verbind- en bind je klanten aan ECT en zorg je niet alleen voor (nieuwe) contracten maar geef je klanten een warm en welkom gevoel, ben je verantwoordelijk voor rondleidingen op de terminal en vertegenwoordig je ECT op beurzen en andere openbare gelegenheden waarbij je ECT op de radar van nieuwe geïnteresseerden plaatst.

Samen met het team zoek je naar manieren om onze doelgroepen te bereiken, boeiende verhalen te vertellen en onze marktpositie te versterken.

OPENSTAANDE VACATURES BUSINESS SUPPORT